POR FESR project

por_veneto_logo-positivo-colori

Action implemented using the POR funding - Objective “Investment for growth and employment” part of the FERS European Regional Development Fund 2014-2020 Axis / Action

 

New restaurant, at a higher level than the previous one so that even while sitting you can still enjoy a sea view.

The new kitchen, with cutting-edge equipment, includes the pizzeria. Apart from the restaurant it will supply a take-away service and a deli, which is integrated this year into the building and will provide a wide range of delicacies.

The restaurant dining room consists of a large terrace overlooking the sea that can be opened up completely; even in low season when enclosed in glass, the client can enjoy the sensation of being in the open air. There is an open view over the kitchen, both from within the restaurant and from the campsite pathways.

From an architectural viewpoint, the goal was to integrate the building into the surrounding environment, with simple and linear lines, also integrating the outdoor terrace cover into the extended area. Flowerbeds and vertical green walls border the whole area: the venue is always air conditioned to offer the most comfortable experience possible.

The building is equipped with a photovoltaic system that serves to compensate for power consumption, and a rainwater harvesting system that is then used for the irrigation of the greenery surrounding the restaurant.

Furthermore, the campsite web page is to be updated with an online order service, both for the restaurant, for table and menu bookings, and for take away or deli orders. Soon a delivery service to your accommodation will also be added.

Organize your perfect vacation

0039 041 968069 – 0039 041 968261
info@campingeuropa.com

 

 

Request Informations

To provide the best possible service, we use cookies on this site. Continuing the navigation you consent to use them.       READ MORE  |   ACCEPT